voor wie?

Trixxs is geschikt voor alle kinderen van 5 en 6 jaar en kan worden aangeboden door sportverenigingen, bij buitenschoolse opvangorganisaties of via andere sportaanbieders. 

Voor wie 1
Voor wie 2

WAAROM MEEDOEN ALS GEMEENTE?

Slechts 10% van de huidige generatie kinderen speelt vaker buiten dan binnen. Mede hierdoor bewegen kinderen minder en eenzijdiger. De motorische fitheid van kinderen is slechter ontwikkeld dan 20 jaar geleden. Dankzij Trixxs, hét beweegprogramma voor kinderen van 5 en 6 jaar, komen kinderen in aanraking met de beweegvormen van veel verschillende sporten. Hierdoor krijgen ze plezier in het bewegen, kunnen ze mentaal en fysiek tegen een stootje en als ze eenmaal sporten, blijven ze dit langer doen. Kinderen ontwikkelen zich bovendien ook breder op sociaal emotioneel vlak als ze veelzijdig en veel bewegen.

WAAROM MEEDOEN ALS BUITENSCHOOLSE OPVANGORGANISATIE?

Een opvangorganisatie die Trixxs aanbiedt, geeft kinderen iets waar ze een leven lang profijt van hebben. Trixxs zorgt er namelijk voor dat kinderen spelenderwijs leren bewegen en ontdekken wat ze leuk vinden en wat ze kunnen. Voor ouders is het heerlijk als hun kinderen tijdens de opvanguren in aanraking komen met de beweegvormen van veel verschillende sporten. Hierdoor krijgen de kinderen plezier in het bewegen, krijgen ze zelfvertrouwen en kunnen ze fysiek en mentaal tegen een stootje. Als buitenschoolse opvangcentra aan de slag gaan met Trixxs, geven ze kinderen en ouders een groot cadeau: een leven lang met plezier sporten en bewegen!

voor wie3